主页
Home
参选须知
Announcement
在线登记
Registration
推荐组织名单
Nominating Org. List
华联会成员名单
CAAGC Members
组委会邮箱
youth_award@caagc.org
组委会电话
(847)920-8718

2019大芝加哥地区华裔青年领袖才能大奖
2019 Chicago Chinese Youth Leadership Award Program


CAAGC is the main sponsor of this program. All schools, local communities, companies and individuals are welcomed to join us.

Your donation is the key to make this program successful! All donations will be acknowledged, and the fund will be used fully for award prizes, program cost, and award ceremony banquet (2019芝加哥春晚宴会).

Based on your contribution we will post your name or organization on this website!

自即日起大芝加哥地区华人华侨联合会正式启动2019年度大芝加哥地区华裔青年领袖大奖评选活动。

大芝加哥地区华裔青年领袖大奖自开办以来至今已经是第八届了。 此项活动旨在激励华裔青年积极参与学校、社区活动,通过志愿服务帮助华人社区、社团, 并从中培养领导才能和解决问题的能力。 在社区学校讲课,当助教,在自己的学校里参与组织创立俱乐部,参与公益活动等等,都是很好的参选素材。 此次活动旨在为华裔优秀青年提供一个展示自己的平台,通过评奖为其他华裔青年树立学习的榜样。

凡是高中三、四年级的华裔在校生,学习成绩优秀,积极参与社区活动,志愿者活动,或在社区活动、 学生组织担任负责人的学生都有资格获选。

在线报名截止日:2019年1月31日

选举流程: